Sjove funktioner fra Google som du måske ikke kender til

Alle har i dag enten selv benyttet eller hørt om Google, da Google på mange områder udkonkurrerer de andre søgemaskiner, der også findes på markedet. Google er nemlig kendt for at være internettets største søgemaskine, og der er i den forbindelse altså næsten ingen begrænsninger for, hvad Google kan hjælpe dig med at finde frem. Har du et spørgsmål? Så har Google ofte et svar liggende. Med andre ord er denne søgemaskine for mange mennesker rundt omkring i hele verdenen, blevet en uundværlig del af hverdagen, og du kan læse meget mere om Google Inc. som virksomhed her. Ofte benyttes Google til at give dig svar på de spørgsmål, som du måtte have lige nu og her, men Google gemmer også på mange andre funktioner, der kan gøre søgeprocessen en anelse sjovere.

Vi har nedenfor samlet nogle enkelte funktioner fra Google, som du måske ikke kendte til i forvejen, men som kan være med til at gøre tiden tilbragt foran søgemaskinen lidt mere spændende.

 

Få hurtigt styr på vejrudsigten 

Inden vi bevæger os udenfor for at ordne dagens gøremål, bruger vi ofte specifikke websider til at undersøge vejrudsigten, men vidste du, at Google også hurtigt kan give dig et indblik i vejrudsigten? Du skal blot indtaste ordet ’vejr’ i søgefeltet, og du vil få en nøjagtig beskrivelse af, hvordan vejret er der, hvor du er lokaliseret det pågældende tidspunkt. Der er desuden også mulighed for at se, hvordan vejret bliver de efterfølgende dage. Hvis du skal ud at rejse, kan du også med stor fordel benytte dig af denne funktion. Efter søgeordet ’vejr’ indtaster du derfor også navnet på byen, hvor du skal hen, og du vil få vejrudsigten frem på din computerskærm. Med denne funktion kan du altså hurtigt og nemt tjekke vejret via Google uanset, hvor du måtte befinde dig.

 

Benyt dig af ’shopping’ funktionen

Der findes i dag en række sammenligningssider, der alle kan hjælpe dig med at sammenligne priser på diverse varer eller produkter, som du måske overvejer at købe. Dette kan søgemaskinen Google efterhånden også hjælpe dig med. Når vi har søgt efter noget bestemt på Google, benytter vi som udgangspunkt underkategorien ’alle’, der befinder sig under søgefeltet, men hvis du i stedet trykker på feltet ’shopping’, vil du få muligheden for at sammenligne bestemte produkter fra forskellige hjemmesider via Google.

Sporing af din pakke via Google

Hvis du har bestilt en pakke, og den er blevet sendt gennem enten UPS, USPS eller FedEx, har du muligheden for at spore, hvor din forsendelse befinder sig direkte via Google. Du skal blot indtaste sporingsnummeret, som du har fået på din forsendelse i søgefeltet. Du vil herefter få besked på, hvor din pakke befinder sig henne. Du behøver altså ikke længere leder efter denne funktion på pakkeleverandørens egen webside, men kan i stedet hurtigt få hjælp af Google til at spore din pakke.

Vi håber, at du har fundet denne artikel spændende, og at de nævnte funktioner som Google har, er nogle, som du giver dig i kast med at udforske næste gang, du benytter den anerkendte søgemaskine.