WordPress hjælper med SEO

Hvis du endnu ikke ligger inde med WordPress, selv om du gerne vil have en bedre SEO på din hjemmeside, så er det ved at være på tide. Det er super nemt at tilgå og brugervenligt, da programmet giver dig nogle gode oversigter, så du let ved, hvad du skal stille op. Du skal derfor ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af det, da du hurtigt lærer at finde rundt i programmets muligheder.

 

Vælg dit søgeord med omhu

For at give din hjemmeside et boost på Google, så er det vigtigt, at du overvejer dit søgeord godt og grundigt. Hvad skal dine potentiale kunder søge på, når de leder efter din hjemmeside? Måske skal du sælge nogle gode deals i København, og derfor skal Googlesøgningen lede til din hjemmeside. Søg f.eks. efter gode deals i København her.

WordPress kan hjælpe dig med at holde et overblik over, hvor mange gange du har nævnt dit søgeord, og om det er optimalt. Du kan derfor utrolig let finde ud af, om du har skrevet din tekst til ekspertise eller ej. Det bliver et værktøj, som du med tiden slet ikke har lyst til at undvære.

 

Din metabeskrivelse bliver overskuelig

Du får muligheden for at få en god oversigt over din metabeskrivelse, så du let kan se, hvad du skal gøre bedre. Vi har allerede lavet en guide til godt SEO-indhold, men det kan altid være rart med et program, der gør det en smule lettere for dig. Det kan trods alt være svært at overskue, hvor godt du har gjort det. Nu kan du få nogle konkrete tal på, hvad du har gjort rigtigt, og hvor der er plads til forbedringer. Det vil helt sikre hjælpe dit besøgstal i fremtiden, og du vil spare en masse tid.