VPN – Hvilke er den bedste vpn til Netflix

Vil du gerne se Netflix men syntes at det danske udvalg er lidt for lille og dyrt, så er der faktisk rigtig gode muligheder for at få billigere Netflix med flere serier og film end du kan få med den danske netflix. Når du skal bruge en VPN så har du mulighed for at få adgang til netflix i usa og det medfølger at der kommer en hel masse fordele som man ikke forventer inden man får afprøvet det. Lad os fortælle hvilken vpn der er den bedste VPN til netflix.

Bedste VPN

For at finde den bedste VPN til netflix, så skal vi kigge på nogle af de VPN tjenester som har servere i USA så du rent faktisk kan logge på en amerikansk server når du skal oprette et netflix abonnement. Vi har 2 muligheder her som er nogle af de populære til netop dette.

NordVPN

NordVPN er en af de helt store og populære VPN tjenester til at bruge netflix i USA. Det betyder at du kan tilgå en amerikansk server igennem NordVPN ved at downloade deres tjeneste på din enhed, uanset om det er på en mobiltelefon, PC eller ipad. Så kan du få adgang til en amerikansk server som hjælper dig med at få oprettet dit netflix abonnement med en IP-adresse i USA, så du kan få adgang til den amerikanske netflix.

Cyperghost

CyperGhost er også en af de største VPN tjenester i verden. Den har over 35 millioner brugere og har over 6000 servere rundt omkring i verden, fordelt ud på hele 90 lande. Det gør også at du med denne VPN kan komme til at komme på en amerikansk ip-adresse og derved få adgang til en amerikansk netflix konto hvor du har langt mere indhold og langt billigere priser end du har i dag.