Søg på vare og find den billigste på 2 sekunder

Det kan hurtigt være uoverskueligt at skulle finde en bestemt vare, til den billigste pris, på internettet, da der findes et hav af webshops, som sælger de samme typer vare.

Det har søgemaskinen Pricerunner valgt at tage kampen op imod. Du søger nemlig bare på en bestemt vare og så finder søgemaskinen, de webshops der sælger den vare og lister dem efter pris.
Pricerunner er en uafhængig tjeneste. Det betyder, at de er neutrale og derfor på din side. Dvs. butikker kan ikke påvirke informationen, som du nyder glæde af, til deres fordel.

Typer varer du kan finde på Pricerunner

Du kan finde 16 overordnede kategorier, med en masse underkategorier. Så du kan finde næsten alle typer vare på Pricerunner. Du kan faktisk finde over 1.1 millioner forskellige vare, på over 6600 forskellige webshops.
Så hvis du f.eks. ledte efter sko på pricerunner, ville du bare skulle gå ind på forsiden, og søge på sko i søgefeltet, og så ville dit resultat se sådan her ud.

Pricerunners vision

Pricerunner har den vision, at det skal være let og sikkert at handle på internettet. Derfor har de også udviklet et klubfordelsprogram, ved navn Pricerunner plus. Her kan du gratis registrere dig, og få en række fordele. Du får blandt andet at du kan holde styr på købstidspunktet med prisgrafen. Sæt prisalarmer på dine favoritprodukter, så hvis de f.eks. ikke er på tilbud, så vil du gerne have en besked når de er på tilbud, eller er sat ned til en bestemt pris. Derudover får du fordelagtige PriceRunner-tilbud og eksklusive rabatkoder hver uge. Når du melder dig til Pricerunner plus får du et gavekort på 49 kr. til filmstreamingtjenesten Plejmo

Men en af de bedste fordele ved at være medlem, er at du får en købsgaranti på 50.000 kr. Så du sikkert kan handle på nettet.