Sådan skaber du godt SEO indhold

Det kan nogle gange føles som en hel videnskab at skabe godt indhold til søgemaskiner. Men bare rolig, det er det ikke. Det handler om at gøre et godt stykke håndværk, og så bliver du også belønnet for det.

 

Vi har opdaget, at mange har svært ved at skrive den slags indhold, og derfor vil vi give dig nogle råd til, hvordan du kan gøre det.

Find søgeord

Da du skal skrive indhold til en søgemaskine, skal du selvfølgelig vide, hvad folk søger på. Derfor skal du finde alle relevante søgeord for din branche og emne. I første omgang er det bedre at tage for mange søgeord med end for få.

 

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor du skal fokusere dine tekster henne. Det kommer også an på, hvordan konkurrencen ser ud på de forskellige ord. Når du først har en bedre idé om det, så er det også lettere for dig at skrive dine gode tekster.

Stil en masse spørgsmål

Nu har du dine søgeord, så skal du til at omformulere dem til gode spørgsmål. Folk, der søger på en søgemaskine, leder efter svar på et spørgsmål.

 

Derfor er det en god idé, hvis du skriver dit indhold på samme måde. På sigt behøver du ikke skrive alt dit indhold på denne måde, men det er en god øvelse i, hvordan du skaber indhold, der er skrevet til en, som spørger om noget.

 

Start med at lave en masse spørgsmål.

Besvar alle dine spørgsmål

Når du har lavet alle dine spørgsmål, begynder du at besvare dem. Det er vigtigt, at du virkelig går i dybden med alle dine svar. Mange har en tendens til at skrive 50 ord. I stedet skal du virkelig tænke over, hvad du ved om emnet, og så deler du det.

 

En god øvelse er, at du lader som om, at du snakker med en god ven, og han stiller dig en masse spørgsmål. Hver gang du så besvarer et spørgsmål, så skal du tænke over, om din ven ville forstå dit svar.

 

Hvis din ven ikke forstår det, så bliver du nødt til at skrive noget mere til ham. På samme måde som du ville gøre, hvis du havde en samtale med ham.

Del alt din viden

Det kan virke mærkeligt, at du skal dele alt din viden om et område. Du tænker sikkert, at du bliver nødt til at have en masse hemmeligheden, så de ikke får svar på det hele. Her kommer det helt an på, hvad dit formål er.

 

Hvis du har en virksomhed, som gerne vil have leads, så vil kunden ofte bare gerne vide, at du har styr på dit arbejde. Hvis du har en hjemmeside, som laver reklame for andres hjemmeside, så kan du ligeså godt dele alt din viden, for du vil gerne have, at kunden foretaget et køb udfra din viden. Det samme gælder, hvis du har en webshop.

 

Godt SEO indhold er kun noget af arbejdet, når det kommer til at arbejde med søgemaskineoptimering. Vi vil anbefale dig, at du arbejder sammen med et SEO bureau, når det kommer til SEO.