Sådan får du tiden til at gå i karantæne

Annonce

Selvom Danmark er ved at åbne langsomt igen, kan vi stadig ikke mødes på café eller restaurant. Så for at du ikke går ud af dit gode skind, har vi her et par gode tips til, hvad du kan finde på at lave, så du ikke keder dig for meget derhjemme.

Fordyb dig i nogle gode spil og film

Når man alligevel skal være indenfor, er det med at finde brætspillene frem. For hvornår skulle man ellers lægge et 1000-brikkers puslespil? Det er også en rigtig god mulighed for at få skabt noget samvær med familien, som man måske ellers ikke ville i en travl hverdag. Hvis du skal hygge sammen med familien en fredag aften, skal I sætte en god film på. Selvom der ikke er det største udvalg på den danske Netflix, så kan du her læse dig frem til, hvordan du får et større udvalg på Netflix gennem en VPN.

Hvis du ikke har anskaffet dig adskillige brætspil, skal du ikke fortvivle, men blot ty til internettet. Et godt spil 7-kabale er en sikker vinder, hvis man skal have nogle timers underholdning. Det kan måske lyde som et spil for bedstemødre, men det er super underholdende og vanedannende, når man først er kommet i gang. Spillet går ud på at få kabalen til at gå op. Der er 7 rækker med kort, hvor du skal rykke rundt på kortene, og 4 rækker med kort, hvor kortene skal placeres efter rækkefølge. Det er dog ikke alle kabaler, der kan gå op, så du kan ende med at bruge lang tid på det her spil.

Gå i gang med strikkeopskrifter

Der er næsten intet, der er mere hipt end at strikke for tiden. Der bliver strikket løs på de sociale medier, hvor der bliver delt diverse strikkeopskrifter, som bliver brugt af både unge og gamle. Så hvis du skal med på moden, er det med at søge nettet for gode strikkeopskrifter. Du kan f.eks. strikke en vest eller en cardigan. Hvis det bliver for svært, kan det være, du har en sød bedstemor, som kan hjælpe dig.