Sådan får du dit tøj til at se mere eksklusivt ud

Sponsoreret artikel

Modebranchen er i konstant forandring, og det kan nogle gange være svært at følge med. Derudover så er priserne på meget af det helt moderigtige tøj meget høje. Men det betyder ikke, at du behøver at ligne én, der går rundt i billigt og laset kluns. Du kan faktisk nemt få dine lidt billigere stykker tøj til at se mere eksklusive ud ved at style det rigtigt og lave små justeringer. Herunder kan du læse hvordan!

Hvis du gerne vil have flere tips og tricks kan du også se mere her.

3 tips til eksklusiv styling

  1. Sy nye knapper i dit tøj.
    Hvis du shopper dit tøj i almindelige highstreet tøjforretninger, så er de ofte udstyret med plastikknapper, der ikke vækker stor opsigt. Du kan nemt få dit tøj til at se dyrere og mere eksklusivt ud ved at sy nye knapper i, der er lavet af andre materialer som for eksempel perlemor, træ eller nogle fancy guldknapper. Du kan sagtens finde nogle smukke knapper i en syforretning eller med et par klik rundt på nettet.
  2. Gå til en skrædder.
    Hvis dit tøj skal se mere luksuriøst ud, så er det essentielt, at det passer din krop ordentligt. Det kan du løse ved at se en skrædder, som kan tilpasse dine klæder, så de passer dig helt perfekt. Det vil få dit tøj til at se mere eksklusivt ud, da det vil passe dig bedre og det dermed vil klæde dig væsentlig bedre.
  3. Vask med omtanke.
    Hvis du gerne vil have lækkert tøj, så er det en god idé at behandle din garderobe, som om den var dyrere. Pas på med at vaske alle mulige forskellige farver sammen, der smitter af på hinanden og gør tøjet gråt. Skru ned for sæben og temperaturen, når du vasker og skån dit tøj.