I dag kan du Google dig til næsten alt

Det kan de fleste skriver under på. Google er nemlig uden tvivl den søgemaskine, som de fleste benytter sig af, og dette med god grund. Med denne søgemaskine finder du næsten alt det, du søger – og mere til. Rigtig mange benytter altså dagligt Google med forskellige formål. Du kan finde alt fra opskrifter og bøger til webshops og vejvisere ved hjælp af Google, og dette er noget som mange sætter stor pris på. Men når du benytter Google, er der nogle enkelte ting, som du med stor fordel kan tage hensyn til i dagligdagen, og som kan være med til at optimere din tid foran søgemaskinen, og gøre brugen af denne mere sikker.

 

Google husker alt

Google husker alle dine søgninger, og dette kan både være en fordel og en ulempe. Du kan nemlig hurtigt finde frem til vigtige ting i dine gamle søgninger, men samtidig kan din søgehistorik være med til at påvirke din computer, blandt andet når du shopper online. Hvis du eksempelvis er på jagt efter en god CBD-olie, der skal hjælpe dig med at lindre smerter eller lignende, så er målet at finde en kvalitetsolie til en god pris, og derfor kan det være en god idé at slette din søgehistorik løbende, eller surfe i et privat vindue, der er med til at gøre onlineshopping mere effektivt.

 

Ejer du en Google-konto?

Mange ejer i dag en Google-konto, og hvis du er en af dem, der gør, er der også andet, du kan gøre, for at optimere din tid brugt foran Google. Det er først og fremmest vigtigt, at du løbende udfører et sikkerhedstjek på din Google-konto. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du opdaterer din internetbrowser jævnligt, fordi du på denne måde får mest muligt ud af Google og de smarte funktioner, der følger med søgemaskinen.

Vi håber, at du har fået et indblik i, hvad du kan gøre, for at få mere ud af tiden, som du tilbringer foran Google!

 

Googles software

Selvom at Google bedst er kendt som en søgemaskine, så har Google bevidst at de kan langt mere end det. Eksempelvis har Google udviklet en del software og værktøjer, som helt sikkert er et ekstrakig værd.  Gmail er den mest oplagte af dem alle. Gmail er Googles egen e-mailtjeneste, og er selvfølgelig fuldstændig gratis. Gmail er hurtigt blevet en favorit hos mange brugere, og det er af gode grunde. Gmail er lynhurtigt, og designet er simpelt, men yderst overskueligt. En anden god Google tjeneste er Google Drive. Google Drive er et stort sortiment af kontorprogrammer til skrivning, regning, præsentation osv. Google Drive er desuden browser-baseret og er derfor ikke nødvendig at downloade. Den største fordel ved Google Drive er, at hvis du arbejder med et dokument på din stationære computer, så kan du med fordel åbne din Google Drive konto på din bærbar, og fortsætte med at skrive i samme dokument. Kort sagt, så bliver dine dokumenter automatisk synkroniseret. Det er også muligt at dele dine dokumenter med kollegaer, familie eller venner, så i kan skrive i samme dokument samtidig. Google Drive er ligesom Gmail også fuldstændig gratis at benytte, og med Google Drive får du endda gratis lagringsplads i skyen. Det vil sige, at man sagtens kan skrive i et andet skriveprogram, og uploade dem til Google Drive, for at sikre sig, at man ikke mister sine dokumenter.

Vi håber, at du har fået et indblik i, hvad du kan gøre, for at få mere ud af tiden, som du tilbringer foran Google!