Guide: Sådan finder du de bedste e-cigaretter

Sponsoreret indhold.

E-cigaretter er gået hen og blevet mere og mere moderne i den seneste tid. Mange bruger denne type elektronisk cigaret til at trappe ned på tobaksrøgen med eller måske endda helt stoppe med at ryge. Hvis du overvejer at anskaffe dig en e-cigaret, så er det en god idé at undersøge, hvilke typer e-cigaretter, der findes på markedet. Det kan derfor være smart at læse nogle anmeldelser, tests og vejledninger om de bedste e-cigaretter, så du kan finde den helt rette til netop dig. Du kan for eksempel læse mere her om test af bedste e cigaretter 2019. Når du har en viden om de forskellige e-cigaretter, giver du nemlig dig selv de bedste forudsætninger for at tage det helt rette valg til dit rygestop, lige såvel som du bliver mere tryg i dit valg. Når du kender til de ting, der foregår og effekterne heraf, vil du nemlig føle dig mere sikker, hvorfor der vil være mindre sandsynlighed for, at du vil falde tilbage i dine gamle rutiner og vaner.

Forskellige typer e-cigaretter

Der eksisterer et utal af forskellige typer e-cigaretter, men der findes to typer, som er de mest populære og anvendte. De to typer hedder henholdsvis EGO og MOD, som begge forhandles af mange forskellige producenter.
E-cigaretten EGO er kendetegnet ved at være formet som en almindelig cigaret. Den er en smule større, men består ellers af et lille mundstykke og en lille glastank. Derudover kan den justeres, således damp og smag kan forstærkes eller mindskes.
MOD e-cigaretten er formet lidt anderledes, og består af en mere firkantet tank i bunden med et lille mundstukke, der stikker op. Denne slags e-cigaret ser måske en anelse uhandy ud, men har generelt høj batterilevetid og er billigere end EGO-cigaretten.

For at finde ud af hvilken der eger sig bedst til dig, er den bedste løsning blot at kaste sig ud i det. Det betyder, at du er nødt til at prøve dig frem for at finde den, der stemmer bedst overens med dine ønsker og dine behov. Og når du finder frem til den rette, vil du således have givet dig selv de bedste forudsætninger for at bibeholde dit rygestop.

Er e-cigaretten vejen frem?

Eftersom e-cigaretten er begyndt at blive mere fremtrædende i det danske rygerlandskab, så er der naturligvis blusset en debat op om, hvorvidt denne er et sundere valg end almindelige cigaretter. Der er ingen tvivl om, at begge dele er sundhedskadelige, men der er forskellige holdninger til, hvor høj grad de hver især påvirker kroppen. Hvis du gerne vil vide mere og danne dine egne holdninger til debatten, så kan du se mere her. På den måde vil du kunne tale med på et mere validt niveau, når du skal stå til ansvar for den beslutning, som du vælger at tage i forhold til at gøre brug af eller ikke gøre brug af en e-cigaret. Og derfor vil folk lytte øre, når du begynder at tale om dit valg.