Google – søgemaskinen med svar på næsten alt

Det er efterhånden blevet uundgåeligt at bevæge sig ind på Google, fordi de fleste ved, at denne søgemaskine typisk finder præcise svar på det, som du spørger om i søgefeltet, hvorfor netop denne søgemaskine er blevet så populær. For at vise, hvor meget du egentlig kan bruge Google til, har vi nedenfor beskrevet tre forskellige ting, som vi bruger søgemaskinen til i vores hverdag – og måske du kan nikke genkendende til en eller flere af de nævnte ting.

 

Kreative opskrifter

Vi behøver ikke længere samle på de fysiske kogebøger, hvor vi længe skal bladre for at finde den helt rigtige opskrift. I dag har vi nemlig Google til at hjælpe os godt på vej. Uanset om du vil bage, eller om du vil prøve opskriften på en ny ret, så kan du blot ved få kliks finde frem til det, du leder efter. Når du finder interessante opskrifter, kan du med stor fordel tage et screenshot af din skærm eller blot gemme linket til websiden, som du fandt opskriften på, så du hurtigt kan finde opskriften frem igen.

 

Inspiration til køb af din næste bil

Har du længe overvejet at købe en brugt bil, så kan Google hjælpe dig på vej. Søger du efter bestemte biler, vil Google typisk foreslå forskellige bilforhandlere, der befinder sig i nærheden af dig, som du kan undersøge nærmere. Et køb af en bil er naturligvis en større investering, hvor mange vælger at låne pengene via et forbrugslån. At låne penge kræver et indblik i lånejunglen, men du kan for eksempel gøre det ved at sende en låneansøgning til Lendme, der indhenter lånetilbud fra forskellige banker, så du kan finde et forbrugslån, der passer til dig.

 

Din næste rejse

Spoler vi tiden nogle år tilbage, var det almindeligt at ringe til forskellige rejseselskaber for at danne sig et overblik over rejsedestinationer, priser, flybilletter og lignende. I dag kan du lynhurtigt og på egen hånd sammensætte din egen rejse. Google har endda en underkategori under søgefeltet, der hedder flybilletter, hvor du kan se ledige datoer, priser og afgangstidspunkter på valgte datoer.

Alt i alt er Google altså en alsidig søgemaskine, der kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord, og som de fleste ikke vil være foruden.